Dj Malik
Mesaj Sayısı : 485 Puan : 625 Doğum tarihi : 21/07/98 Kayıt tarihi : 24/12/11 Yaş : 26 Nerden : Sivas. İş/Hobiler : Okuyom ben yiaa. Lakap : Gazoz,Blair,Sarı vs.
Kişi Sayfası Rep Puanı: Sonsuz.
| Konu: Haftanın Tweetleri Salı Ara. 27, 2011 7:07 pm | |
| @codysimpson: Kendimi adadığım şeyler sadece sen ve müzik.
@VictoriaJustice: Birine mesaj atarken gönderdiğim yüz ifadelerini, bazen gerçek hayatta da yaptığım oluyor. Haha. Yalnız mıyım?
@TheDebbyRyan: Bir kaç hafta içinde Türkiye'ye geleceğim ve çok heyecanlıyım!
@rihanna: Listemdeki tek şey sensin. Tek istediğim bir öpücük.
@ddlovato: Uyuyamıyorum. Kafamda çok şey var. Keşke beynimi camdan aşağı atabilseydim. Garip bir istek mi? Hayır.
@mileycyrus: Ben de bir insanım ve benimde sevilmeye ihtiyacım var. Herkesin ihtiyacı olduğu gibi.
@zaynmalik: En yakın arkadalarımdan biri olan Louis Tomlinson'a doğum günü dileklerimi gönderiyorum. Kalbimde hala gençsin. Seni seviyorum arkadaşım.
@alfredoflores: Güçlü olmak tek seçimin olmadıkça ne kadar güçlü olduğunu bilemezsin. | |
|
fayedunaway Admin
Mesaj Sayısı : 497 Puan : 700 Doğum tarihi : 15/04/97 Kayıt tarihi : 20/12/11 Yaş : 27 Nerden : Hiçbir yerden ve heryerden.. İş/Hobiler : photoshop,kitap okumak,müzik dinlemek.
| Konu: Geri: Haftanın Tweetleri Çarş. Ara. 28, 2011 8:34 am | |
| Debby Türkiye'ye mi gelecek? :shock: Sağol aşk. | |
|
Dj Malik
Mesaj Sayısı : 485 Puan : 625 Doğum tarihi : 21/07/98 Kayıt tarihi : 24/12/11 Yaş : 26 Nerden : Sivas. İş/Hobiler : Okuyom ben yiaa. Lakap : Gazoz,Blair,Sarı vs.
| Konu: Geri: Haftanın Tweetleri Çarş. Ara. 28, 2011 2:53 pm | |
| Öyleymiş bende şaşırdım :O Ricağ <3 | |
|