Dj Malik
Mesaj Sayısı : 485 Puan : 625 Doğum tarihi : 21/07/98 Kayıt tarihi : 24/12/11 Yaş : 26 Nerden : Sivas. İş/Hobiler : Okuyom ben yiaa. Lakap : Gazoz,Blair,Sarı vs.
Kişi Sayfası Rep Puanı: Sonsuz.
| Konu: Blake Lively'nin Stilisti Yok! Salı Ara. 27, 2011 7:07 pm | |
| Gossip Girl'de ki Serena rolüyle hayatımıza kalıcı olarak giren uzun bacaklı Blake Lively'nin galalarda, ödül törenlerinde ve dışarıda giydiği kıfayetleriyle daima göze çarpıyor. Göze çarpmak anlatmak için yetersiz kaldı. Stil dergilerinde daima adı geçiyor! Sanırım bu yeterli oldu. Çoğu ünlü giyeceği kıyafetler için stilistine danışırken Blake'nin bir stilisti yok. Kendisi açıklıyor;
Bir stilist ile çalışmıyorum. Hislerim neyse ona göre giyiniyorum. Bazen sevmediğimiz kıyafetler aslında çok güzeldir, sadece fotoğraflarda iyi gözükmez.Ve bir etkinliğe katıldığımda kendi fotoğraflarıma bakmam. | |
|
fayedunaway Admin
Mesaj Sayısı : 497 Puan : 700 Doğum tarihi : 15/04/97 Kayıt tarihi : 20/12/11 Yaş : 27 Nerden : Hiçbir yerden ve heryerden.. İş/Hobiler : photoshop,kitap okumak,müzik dinlemek.
| Konu: Geri: Blake Lively'nin Stilisti Yok! Çarş. Ara. 28, 2011 8:35 am | |
| Giyim tarzı gerçekten güzel,sağol canım. | |
|
Dj Malik
Mesaj Sayısı : 485 Puan : 625 Doğum tarihi : 21/07/98 Kayıt tarihi : 24/12/11 Yaş : 26 Nerden : Sivas. İş/Hobiler : Okuyom ben yiaa. Lakap : Gazoz,Blair,Sarı vs.
| Konu: Geri: Blake Lively'nin Stilisti Yok! Çarş. Ara. 28, 2011 2:52 pm | |
| | |
|